Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Vidzemes attīstības centrs

Rīgas iela 28a, Strenči, Valmieras novads, Latvija, LV-4730
(+371) 64731286
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsLeisure centres, complexes

Statistics:
Fully viewed : 5126
Showed in search results : 28486
View in catalog : Leisure centres, complexes


Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Deko Alianse, flower shop
Deko Alianse, flower shopSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Rīga We offer flower delivery - 67282841 www.dekoziedi.lv
Dimzas, tree nursery
Dimzas, tree nurserySeed-plot Dimzas are offering for costumers: a wide assortment of ornamental plants. Floristic materials. We draft and realize greening projects.
Kampas, furniture
Kampas, furnitureKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Unce, guest house
Unce, guest houseA guest house in Valmiera.Cozy rooms with all covenciences.
Bucefāls, tavern
Bucefāls, tavernPub Bucefāls - rooms for banquets, table laying, hot meals and cold meals. Guest house, a bathhouse, a swimming pool.
LaPizza, SIA, pizzeria - café
LaPizza, SIA, pizzeria - caféItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Visi banneri