Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Valsts tehniskās uzraudzības inspekcija, Valkas rajona daļa

Rīgas iela 24, Valka, Valkas novads, Latvija, LV-4701
(+371) 64724255
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsTractor machinery supervision

Statistics:
Fully viewed : 6922
Showed in search results : 47654
View in catalog : Tractor machinery supervision


Ivonna, SIA
Ivonna, SIAIvonna Ltd. performs tables laying around Riga. We offer dishes for all tastes at very friendly prices. Bringing warm meals for up to 50 persons. Dish rental for free.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment
UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment Firma Tvora – wide profile company offers different fences. Concrete and metal goods. We are official representatives of many European manufacturers in Baltic states.
Lantus, country house
Lantus, country houseLantus, the country house in Vidzeme. Cozy rooms, halls with a fire place, table laying, a sport ground, a pond, wood, wooden tub with a stove under the open sky.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAWe install films in industrial, industrial premises, offices, shops, hotels, kindergartens, schools and other government institutions, private houses and apartments, everywhere there is glass and glass products.
Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu joinery. Furniture, kitchen, guest rooms, bedrooms. Built in wardrobes. Sliding systems.
Visi banneri