Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Valsts tehniskās uzraudzības inspekcija, Rēzeknes reģiona daļa

Brāļu Skrindu iela 11-14, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 64624369
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsTractor machinery supervision

Statistics:
Fully viewed : 6700
Showed in search results : 47098
View in catalog : Tractor machinery supervision


Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Ezernieki, guest house
Ezernieki, guest houseEzernieki is a place, where you can have a rest both in large company of friends or in large family, it is possible to accept companies of 60 and 20 persons.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSThe farm is engaged in grain cultivation, growing sea buckthorn berries and develops the tourism industry. The vision of the farm is to work sustainably, in harmony with nature and share it with fellow human beings - to be here and now, touch the earth, listen to the sounds of nature, take a breath, feel the wind.
Sonāte, guest house
Sonāte, guest houseGuest house Sonāte is located in picturesque place, near Stāmeriena palace. Night lodgings, bathhouse, swimming pool, rooms for banquets and conferences.
Upesrūķi, guest house
Upesrūķi, guest houseНаши гости могут насладиться уютом сельского дома - сруба и красатой окрестной природы. Банька сулит парку березовыми, дубовыми,
Erebuni, armenian restaurant
Erebuni, armenian restaurantRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Annas, gathering house
Annas, gathering houseAnnas. Nice interior made of natural materials, which gives you possibility to spend nice time in cozy atmosdphere with log house and terrace and to have nice bathing in nice bathhouse heated with firewood.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Visi banneri