Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

SVS transports

Ķieģeļu iela 1a, Kalkūnes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5449
(+371) 65474717
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsVehicle freight forwardingFreight forwarding

Statistics:
Fully viewed : 8304
Showed in search results : 56757
View in catalog : Vehicle freight forwarding


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Osteria, cafe
Osteria, cafeWe are a cafe in Aizpute. On weekdays, we offer a hot meal for lunch, as well as an extensive menu and elegant and beautiful table tops for celebrations including weddings, birthdays, and more.
Izbushka, viesu nams, bath
Izbushka, viesu nams, bathNice bathhouse, where the guests can warm, enjoy bathhouse, use shower after the bathhouse or to cool down in the swimming pool. Fire place.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv offers new auto spare Dalal any car allows you to quickly and easily buy any new car parts, accessories, oil and all the necessary fluids for your car.
Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
VI&P, metal working
VI&P, metal workingInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Visi banneri