Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Lestenes pamatskola

Lestene, Lestenes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3146
(+371) 63148240
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGeneral education

Statistics:
Fully viewed : 7155
Showed in search results : 26801
View in catalog : General education


Pils, guesthouse and cafe
Pils, guesthouse and cafeA very tasty meal for reasonable prices, banquets and party tables, a real latvian bathhouse.
Kokaudzētava Baltezers, arboretum
Kokaudzētava Baltezers, arboretumTo augment, grow and realize ornamental plants is Nursery Baltezers professional activity, there are more than 500 plant titles in our assortment.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooRecreation complex is located 3 km from the center of Ķekava, a silent and a very beautiful place, next to the river Ķekaviņa.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Window films, visual advertisement, advertisement on cars, glass toning, decorative glass.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsRRC Jaunķemeri – health gifted by nature! Locates in Jurmala, in the unique and healing resort conditions, which combine the reserved environmental entirety.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Improvement, SIA
Improvement, SIALandscaping. Paving and paving services. Delivery of bulk cargo (gravel, sand, dolomite rubble, black earth). Tractor services. Earthworks. Road construction.
Tavs Draugs, zoo salon
Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Rūķīši, guest house
Rūķīši, guest houseRūķīši, guest house in Murjāņi. Recreation at the Gauja, lodgings for night, bathhouse, banquet hall, places for tents.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri