Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Brāļu Skrindu Atašienes pamatskola

Brāļu Skrindu Atašienes pamatskola

Marinzejas muiža, Atašiene, Atašienes pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5211
(+371) 65228358
(+371) 65228357
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGeneral education
Map

Statistics:
Fully viewed : 9619
Showed in search results : 41240
View in catalog : General education


Rīgas Logi, doors and windows
Rīgas Logi, doors and windowsMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Vanna vannā
Vanna vannāAcrylic bath casings are produced in Latvia, the bathes are produced from 6 mm thick acrylic polymer sheets.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinic
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinicPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Līcīši, country yard
Līcīši, country yardSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
DHM Group, SIA, building material sale
DHM Group, SIA, building material saleConstruction materials. Sale of building materials. Heat insulation. Facade insulation. Building material internet shop.
Dental Art, dentistry
Dental Art, dentistryDental Art clinic offer you various dental procedures: therapy, prosthodontics, teeth implantation, oral hygiene and office whitening.
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Visi banneri