Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Andreja Upīša Skrīveru vidusskola

Andreja Upīša Skrīveru vidusskola

Stacijas laukums 1, Skrīveri, Skrīveru pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5125
(+371) 65197626
(+371) 65197626
 
AllOffersVideo
Video
OffersProducts, services, keywordsGeneral education
Map

Statistics:
Fully viewed : 9871
Showed in search results : 44960
View in catalog : General education


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Sīpoli, guest house
Sīpoli, guest houseA guest-house Sīpoli is situated 1 km from the sea. A beautiful garden, a bath, a guest house, a banquet hall, picnic places.
Beach Hotel Liepāja, hotel
Beach Hotel Liepāja, hotelYou are welcome to Beach Hotel Liepāja! Located in two floors, 23 rooms in rich tones! We a are in a wind blow from the seam two wind blows and You are in Rožu Square!
Reiss, car service
Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Vanna vannā
Vanna vannāAcrylic bath casings are produced in Latvia, the bathes are produced from 6 mm thick acrylic polymer sheets.
Līcīši, country yard
Līcīši, country yardSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Atlas Motors, auto salon - auto service
Atlas Motors, auto salon - auto serviceAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Visi banneri