Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Madlienas Kārļa Kažociņa mūzikas un mākslas skola

Madlienas Kārļa Kažociņa mūzikas un mākslas skola

Madliena, Madlienas pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5045
(+371) 65039075
(+371) 65039075
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsSchool of musicEducation and training centres, Schools
Map

Statistics:
Fully viewed : 9804
Showed in search results : 124995
View in catalog : School of music


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaExhibition visit. Participation. Ceramic souvenirs.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Mazpipari, leisure complex
Mazpipari, leisure complexLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataDentistry centre Svenata. Higly qualified specialists, the most modern equipment, porophylaxis of jaw and oral cavity.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsCraft camera certified master H.Jākobsons invites to visit free of charge amber workshop and to aquaint with amber processing as well as to feel the magical influence of amber.
Gaišos toņos, burial services
Gaišos toņos, burial servicesFuneral service complex, formatiuon of documents and all the accesories necessary for funeral, day night morgue services, agent call to home.
Visi banneri