Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Jumavas-I. Zeberiņa grāmatnīca, veikals

Valdeķu iela 56, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67675929
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBooks, bookstores

Statistics:
Fully viewed : 6087
Showed in search results : 20073
View in catalog : Books, bookstores


Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Zaļie ābolīši, guest house
Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija offers powder coating services for steel, aluminum and other metal parts. Our customers are from building, roof covering, ventilation system, window and door manufacturing and different interior design element production branches.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Skangaļu muiža, guest house
Skangaļu muiža, guest houseSkangaļi manor is located in a beautiful place in the middle of Vidzeme between two cities - a historical and tourist favorite city - Cēsis and Valmiera. Rauna, which is popularly called small Switzerland - is located 9 km. When you come to us, you can see natural objects - such as Rauna Staburags, the Great Hell, Līču-Lanģi cliffs
JS WoodMagic , woodworking
JS WoodMagic , woodworkingKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agency
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agencyLATSIGN. Advertisement, digital print, plotter works, environment advertisement, silk screening, car decoration.
Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rental
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rentalUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaVisitors to the daylily garden can see both beautiful daylilies and try a variety of homemade wines. Well, what could be better than both together? Flowers and wine ...
Visi banneri