Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Tukuma Mākslas skola

Tukuma Mākslas skola

Lielā iela 27, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 63122659
(+371) 63122659
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsChildren and youth centres
Map

Statistics:
Fully viewed : 7623
Showed in search results : 48763
View in catalog : Children and youth centres


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Advertisement, print, presentation advertisement, design, visual advertisement, outfit print, ideas for advertisement.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSewing workshop ZARUMI. Clothing sewing, embroidery, fixing. Logo and flag embroidery. Labour clothing, aprons.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Sumbrs, café - motel
Sumbrs, café - motelCafe - motel, meal offer, it is possible to lay the table till 50 persons.
Osteria, cafe
Osteria, cafeWe are a cafe in Aizpute. On weekdays, we offer a hot meal for lunch, as well as an extensive menu and elegant and beautiful table tops for celebrations including weddings, birthdays, and more.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
BKB Birojs, SIA, bookkeeping
BKB Birojs, SIA, bookkeepingSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Visi banneri