Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Dunavas Svētā Jāzepa Romas katoļu baznīca, church

Dunavas Svētā Jāzepa Romas katoļu baznīca, church

Dunavas Katoļu draudze, Dunava, Dunavas pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5216
(+371) 65252221
 
AllOffersMap
Description

Dievnams būvēts 1898. - 1900., ziemeļgotikas stilā, no sarkaniem ķieģeļiem ar baltām nišām un mūra velvēm veidotiem griestiem. Ķieģeļi vesti no Daugavpils ar baržām.

Lielais altāris, sānu altāri un kancele ir no ozolkoka. Sānu altāri veltīti Sv. Jaunavai Marijai un Sv. Lauram. Galvenajā altārī atrodas Sv. Jāzepa statuja ar bērnu Jēzu uz rokām. Tagadējo lielo altāri iegādājās un iekārtoja 1935. gadā. Baznīcas 6 pudus smagais zvans atgūts no Krievijas 1923. gadā, uz kurieni tas bijis aizvests 1915. gadā.
Baznīcai ir 35 m augsts tornis.
Vietējas nozīmes arhitektūras piemineklis.

OffersProducts, services, keywordsChurches
Map

Statistics:
Fully viewed : 5683
Showed in search results : 17043


Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Campo, water tourism
Campo, water tourismCampo. Everything about boating. Water tourism routes, inventory, rent, sale. Kajali, canoe. Rowing school.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Olymp, fitness club
Olymp, fitness clubFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Villa Dole, guest house
Villa Dole, guest houseRelaxation at the river Daugava in Dole isle. Cozy camps for sleeping, rooms for celebration and activities, a bathhouse.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtCloth diapers and diapers for babies and children. Embroidery services. Personalized embroidery on various fabric products - shirts, bags, caps, towels, aprons, etc. Company logo embroidery. Embroidery for personalized gifts for weddings, christenings, Christmas, all kinds of celebrations, etc.
Kļava
KļavaOn of Kļava new activities is a cooperation with a famous German wooden door manufacturer - a firm LEBO, that buys planed half-finished products for door caracas manufacture.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC equipment for bakers, pastries and pizzerias. Deck, rack, pizza's ovens, industrial, in-store, tunnel ovens, fermentation cabinets
Visi banneri