Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ziedi un stādi, veikaliņš

Ineša iela 6, Rīga, Latvija, LV-1064
(+371) 67532361
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsFlowers

Statistics:
Fully viewed : 6233
Showed in search results : 27132
View in catalog : Flowers


Jaunpils pils, castle
Jaunpils pils, castleJaunpils castle is one of the most rare medieval castles, that has kept its prior look.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
EXI, furniture
EXI, furnitureSecond-hand furniture from Germany: second-hand leather furniture, commodes, sets of bedrooms. New furniture from catalogues. Nowhere cheaper!
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtCloth diapers and diapers for babies and children. Embroidery services. Personalized embroidery on various fabric products - shirts, bags, caps, towels, aprons, etc. Company logo embroidery. Embroidery for personalized gifts for weddings, christenings, Christmas, all kinds of celebrations, etc.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Ūdensdzirnavas, guest house
Ūdensdzirnavas, guest houseLeisure complex in the renovated mill building 96 km from Riga. The guest hall. Sauna with a pool, 2 suites and a luxury room with Jacuzzi. A comfortable guest house.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, moving services
ZEBRA MOVERS LATVIJA, moving servicesZebra Cargo,  transport and pack belongings, storage, transport art objects and insurance, Relocation, Movement of belongings, Moving services, Moving, Moving Riga, Movers, Office relocation, Bureau moving, Office movement, Moving service, Loader services, Moving services, Personal belongings relocation, Movement. Movers Riga, Office relocation, Office movers, Moving services, Transport services. International movers
Visi banneri