Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Kupriša A. veterinārā aptieka un klīnika, veterinary clinic - pharmacy

Audēju iela 3, Smiltene, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 64773358
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsVeterinary pharmacies
Map

Statistics:
Fully viewed : 8907
Showed in search results : 46781
View in catalog : Veterinary pharmacies


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Mežābeles, holiday house
Mežābeles, holiday houseAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Rozā sapnis, carnival and evening dress rental, online shop
Rozā sapnis, carnival and evening dress rental, online shopRozā sapnis. Carnival and evening dresses, lease and accessories.
Līcīši, country yard
Līcīši, country yardSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Urakši, country house
Urakši, country houseBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Žuvėdra, viesnīca, restaurant
Žuvėdra, viesnīca, restaurantHotel - restaurant - recreation center "Žuvėdra". Located near Paplovinis lake in Ignalina. Bicycle rent, tennis and other entertainments. You are always welcome!
Iks park, associations
Iks park, associationsBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Jolanta, hotel
Jolanta, hotelRecreation centre Jolanta, in Aluksne, offers comfortable and cozy hotel rooms. Sauna, swimming pool, banquet hall. Friendly prices.
Visi banneri