Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Sprūdžs A., veterinārārsts

Ezera iela 6-15, Radopole, Viļānu pagasts, Viļānu novads, Latvija, LV-4650
(+371) 64665756
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsVeterinary surgeon, veterinary paramedics

Statistics:
Fully viewed : 6272
Showed in search results : 37267
View in catalog : Veterinary surgeon, veterinary paramedics


Marteks noma, car service
Marteks noma, car serviceMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaDentists. Dental services. Children's dentistry. Stomatology (dentistry). Art restoration of teeth. Dentures.
Mucenieki, holiday house
Mucenieki, holiday houseA holiday house aitha bathhouse 20 minutes drive from Riga. A rest at the Lielupe, boats, fishing..
Neptūns, restaurant
Neptūns, restaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Jaunpils pils, castle
Jaunpils pils, castleJaunpils castle is one of the most rare medieval castles, that has kept its prior look.
Bonaselect, furniture
Bonaselect, furnitureOur online furniture store differs with guaranteed delivery times, as our transport travels across European countries, regardless of order volume. We do not limit the imagination of our clients and help to choose unique combinations of materials colors and textures. Most importantly, we work for clients to help equip your home. We offer stylish, practical and comfortable furniture for your home at no artificial extra charge.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Lielkaibēni, guest house
Lielkaibēni, guest houseTwo halls with fireplaces, accommodation (30 beds). Parties for up to 70 people, catering services, party table setting.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
CLC, bookkeeping
CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Visi banneri