Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Borks

Gulbene, Gulbenes novads, Latvija, LV-4401
(+371) 29246822
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsLogging

Statistics:
Fully viewed : 5669
Showed in search results : 19293
View in catalog : Logging


Aleksandra, sauna - recreation centre
Aleksandra, sauna - recreation centreVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
LEGALIA, juridical bureau
LEGALIA, juridical bureauJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPortable saunas - barrels, bathtubs. Boat rental for a trip on Abava, boating in Kurzeme, boat rental in Kandava, chauffeured transport from the end point of the boating to the place where you started the trip and left your means of transport. SUP board rental. Garden games.
BKB Birojs, SIA, bookkeeping
BKB Birojs, SIA, bookkeepingSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Kliģi, leisure complex
Kliģi, leisure complexPlace for banquets, seminars, parties and sport games; lodgings for night in the new log house or in the well equipped rooms of the guest house.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Beach Hotel Liepāja, hotel
Beach Hotel Liepāja, hotelYou are welcome to Beach Hotel Liepāja! Located in two floors, 23 rooms in rich tones! We a are in a wind blow from the seam two wind blows and You are in Rožu Square!
Kameja, curtain salon
Kameja, curtain salonCurtain saloon Kameja. Curtains, modelling, sewing. Curtain nippers. Fabrics, sewing materials. Home textile. Sale. Modelling of clothes and sewing. Blinds.
Bel-Doors, door, furniture
Bel-Doors, door, furnitureQualitative Interior veneered doors for pleasant prices
Visi banneri