Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Jaunspieķi ZS

Cesvaine, Madonas novads, Latvija, LV-4880
(+371) 29494288
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBeekeeping

Statistics:
Fully viewed : 8417
Showed in search results : 48666
View in catalog : Beekeeping


Pirts Asni, bath
Pirts Asni, bathPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Lapsas, recreation centre
Lapsas, recreation centreViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Intema, SIA
Intema, SIAThe main activity of the company is the production of orthopedic springs and springless mattresses from maximally natural raw materials and the production of high-quality upholstered furniture. The company mainly uses an individual approach to each customer.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv is a heating system assembly company with extensive experience in the heat pump market, providing its customers with high quality assembly and service at an affordable price.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsGuest house Tauriņi: with cozy acommodation, bathhouse, SPA BATH. Active recreation: teniss, basketball, volleyball, batute for children, billiards.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Indigo Line, SIA, EU Structural Funds on the level of national projects
Indigo Line, SIA,  EU Structural Funds on the level of national projectsControl and operational management of finances of EU Structural Funds on the level of national projects.
Deko Alianse, flower shop
Deko Alianse, flower shopSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Rīga We offer flower delivery - 67282841 www.dekoziedi.lv
Visi banneri