KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

V.M. Agro

Stacijas iela 6a, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 63125494
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPflanzenzucht und technische Kulturen

Statistik:
Ist durchgesehen : 19082
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 20422
View in catalog : Pflanzenzucht und technische Kulturen


Stādu placis Lielvārde, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Stādu placis Lielvārde, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Reness R, Möbel
Reness R, MöbelReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Lielanteni, Holzbearbeitung
Lielanteni, HolzbearbeitungBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Liedags, Gasthaus
Liedags, GasthausViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIAGarne, Sockengarne, Wollgarne, Alpakagarne, Angoragarne, Mohairgarne, Merinogarne, Baumwollgarne, Makrameegarne, türkische Garne, melierte Garne, selbstmusternde Garne, Acrylgarne, Garne für Kinder. Strickzubehör.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Visi banneri