KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

SBT SIA

Mārtiņa iela 1, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 63125181
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHolzbearbeiteung

Statistik:
Ist durchgesehen : 6874
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 42617
View in catalog : Holzbearbeiteung


Sers, Karneval Kostüme Leasing
Sers, Karneval Kostüme LeasingPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv bietet neue auto spare Dalal jedes Auto können Sie schnell und einfach kaufen keine neuen Kfz-Teile, Zubehör, Öl und alle notwendigen Medien für Ihr Auto.
Hotel De Lita, Hotel
Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM produziert ab 1994 Trachten. Kinderwäsche, Tischdecken, Vorhänge, Kissen, Schaukelstühle, Hängematten. Verfügbare Einzelbestellungen.
LEAnD, SIA, Buchhaltung
LEAnD, SIA, BuchhaltungMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
DEVI, wärmeanlagen
DEVI, wärmeanlagenDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Jaunsvelmes, Gasthaus
Jaunsvelmes, GasthausJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Improvement, SIA
Improvement, SIALandschaftsgestaltung. Pflasterarbeiten und Pflasterarbeiten. Anlieferung von Schüttgütern (Kies, Sand, Dolomitschutt, Schwarzerde). Traktor Dienstleistungen. Erdarbeiten Straßenbau.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri