KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Steķentavas galdniecība

Vidzemes iela 9b, Balvi, Balvu novads, Latvija, LV-V-45
(+371) 64521001
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTischlerarbeiten

Statistik:
Ist durchgesehen : 6165
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 23667
View in catalog : Tischlerarbeiten


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Bēnes Ozoli, Fußboden
Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Azarkrosti, Gasthaus
Azarkrosti, GasthausAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Embūtes muiža, Gasthaus
Embūtes muiža, GasthausNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Cheirons, Tierklinik - Apotheke
Cheirons, Tierklinik - ApothekeIn der Klinik bieten wir vielseitige tierärztliche Betreuung aller Art für Tiere (Hunde, Katzen, Frettchen, Kaninchen, Meerschweinchen, Hamster etc.) Sterilisation, Tumoroperationen, operative und konservative Behandlung von Knochenbrüchen, Verletzungen, Wunden etc.) Laboruntersuchungen, Röntgen, Ultraschall.
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Līgatne, Rehabilitation Center
Līgatne, Rehabilitation CenterR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Visi banneri