KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

JMD, veikals

Pasta iela 26a, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63026056
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFischprodukte

Statistik:
Ist durchgesehen : 7062
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 29830
View in catalog : Fischprodukte


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zaļie ābolīši, Gasthaus
Zaļie ābolīši, GasthausViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Rīgas Logi, Türen und Fenster
Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Laba sēta, SIA, Tore, Zäune, Automatik
Laba sēta, SIA, Tore, Zäune, AutomatikQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsGästehaus in Tinuzi. Kostenloses WiFi. Bad und Whirlpool. Einige Unterkünfte verfügen über eine komplett ausgestattete Küchenzeile, einen Flachbild-Sat-TV und einen DVD-Player. Pferde reiten und angeln.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Baltijas durvis
Baltijas durvisMetalltüre.Fenster.Türe.PVC-Fenster.Feuerfeste Türe. Die Innentüre.Einbau. Montage.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Visi banneri