KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Briežuciems, veikals

Briežuciems, Briežuciema pagasts, Balvu novads, Latvija, LV-4595
(+371) 29175319
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLebensmittel

Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Zariņi, Gasthaus
Zariņi, GasthausWillkommen im Gästehaus "Zariņi". Russisches Badehaus mit Schwimmbad, Sauna, Unterkunft, Laube, Lagerfeuer und Zeltplätzen. Bankett und Feiern.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Aldari, Motel
Aldari, MotelMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Višķezers, Platz zum Ausruhen
Višķezers, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
KraBS, Metallbearbeitung
KraBS, MetallbearbeitungKraBS. Metallprodukte und -konstruktionen, Jalousien und automatische Systeme, Solarkollektorsysteme und -kits, Arbeitsschutz, Kleidung, Ausrüstung.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Pagalmiņi, Landgut
Pagalmiņi, LandgutNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Visi banneri