KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Izglītība un Kultūra, die zeitung

Izglītība un Kultūra, die zeitung

Graudu iela 68 - 217, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67622882
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPresseausgaben

Statistik:
Ist durchgesehen : 8119
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 79310
View in catalog : Presseausgaben


Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
JM Grupa, Holzbearbeitung
JM Grupa, HolzbearbeitungCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Deko Alianse, Blumenladen
Deko Alianse, BlumenladenSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaTragbare Saunen – Fässer, Badewannen. Bootsverleih für einen Ausflug auf Abava, Bootsfahrten in Kurzeme, Bootsverleih in Kandava, Transport mit Chauffeur vom Endpunkt der Bootsfahrt zu dem Ort, an dem Sie die Reise begonnen und Ihr Transportmittel abgestellt haben. SUP-Board-Verleih. Gartenspiele.
Improvement, SIA
Improvement, SIALandschaftsgestaltung. Pflasterarbeiten und Pflasterarbeiten. Anlieferung von Schüttgütern (Kies, Sand, Dolomitschutt, Schwarzerde). Traktor Dienstleistungen. Erdarbeiten Straßenbau.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIADas Unternehmen beschäftigt sich mit der Herstellung von Denkmälern, Steingartenskulpturen und Innenarchitekturelementen.
Visi banneri