KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Šķilbēnu pasta nodaļa

Rekova, Šķilbēnu pagasts, Balvu novads, Latvija, LV-4587
(+371) 64591735
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPost

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mucenieki, Gasthaus
Mucenieki, GasthausKleines Blockhaus mit einer Sauna direkt am Fluss Lielupe, Bootfahrten, Angeln.
KraBS, Metallbearbeitung
KraBS, MetallbearbeitungKraBS. Metallprodukte und -konstruktionen, Jalousien und automatische Systeme, Solarkollektorsysteme und -kits, Arbeitsschutz, Kleidung, Ausrüstung.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und Restaurant
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und RestaurantIm Restaurant ASERBAIJAN erwarten Sie leckeres Essen, eine romantische Atmosphäre des Ostens und natürlich die tollen aserbaidschanischen Rhythmen. Wir bieten mehr als 120 tolle Gerichte im aserbaidschanischen Geschmack, sowie Tischdekoration nach Ihren Wünschen und Feier!
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Kalēji, Gasthaus
Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Visi banneri