KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Klubs JT

Beātes iela 48, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 29595508
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortRestaurants, Cafes, Bistros, Gaststätten

Statistik:
Ist durchgesehen : 6351
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 36980
View in catalog : Restaurants, Cafes, Bistros, Gaststätten


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Kalēji, Gasthaus
Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
VI&P, Metallbearbeitung
VI&P, MetallbearbeitungInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Rubīni, Appartement
Rubīni, AppartementBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Debesiss SIA, Bestattungsinstitute
Debesiss SIA, BestattungsinstituteApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Geolite, geologische Forschungarbeiten
Geolite, geologische ForschungarbeitenGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM produziert ab 1994 Trachten. Kinderwäsche, Tischdecken, Vorhänge, Kissen, Schaukelstühle, Hängematten. Verfügbare Einzelbestellungen.
Visi banneri