KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Jūlija, Cafe

Ilūkstes iela 99, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 67549300
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortCafes

Statistik:
Ist durchgesehen : 7622
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 30535
View in catalog : Cafes


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ist ein modernes Ferienhaus aus drei Gebäuden in Pervalka bei Neringa an der Küste Kurischen Haffes.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsGästehaus in Tinuzi. Kostenloses WiFi. Bad und Whirlpool. Einige Unterkünfte verfügen über eine komplett ausgestattete Küchenzeile, einen Flachbild-Sat-TV und einen DVD-Player. Pferde reiten und angeln.
Evergreen, Steinbearbeitung
Evergreen, SteinbearbeitungAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Ergoss, SIA, Baumarkt
Ergoss, SIA, BaumarktErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Visi banneri