KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Brezginas T. zobārstniecības prakse

Rīgas iela 11-2, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63480063
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortZahnheilkunde, stomatologije

Statistik:
Ist durchgesehen : 7316
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 64305
View in catalog : Zahnheilkunde, stomatologije


Sauna katram , einkaufen
Sauna katram , einkaufenIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIADie Vorteile geschmiedeter Metallprodukte sind Originalität, einzigartige Formen, Ästhetik und zweifellos Luxus, der jahrelang anhält. Nichts anderes macht Ihr Haus, Ihren Garten, Ihre Wohnung oder Ihr Büro so originell und luxuriös wie geschmiedete Metallprodukte.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Upesrūķi, Gasthaus
Upesrūķi, GasthausUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
For Rest, Gasthaus
For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsse
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsseUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Visi banneri