KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Baulas I. zobārstniecības prakse

Talsu iela 7, Dundaga, Dundagas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3270
(+371) 63242276
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortZahnheilkunde, stomatologije

Statistik:
Ist durchgesehen : 5779
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 34718
View in catalog : Zahnheilkunde, stomatologije


Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasErholung direkt an der Kuste: Bar, Raumlichkeiten fur Feiern und Konferenzen, 20 bequeme und gemutliche Schlafplatze, Sauna, Sport- und Spielplatz, Parkplatz. Dampfsauna, Whirlpool, Tram-poline.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Avotkalni, Platz zum Ausruhen
Avotkalni, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ist Teil der großen Trutzi-Gruppe – einem Einzel- und Großhandelsunternehmen für Metall, das eine breite Palette von Metallprodukten anbietet, darunter Metallrohre, Metallbleche, Metallkonstruktionen, Stahlträger, Profile, Beschläge, Winkel, Stangen und 3D-Paneelzäune und Zäune.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Rīgas Logi, Türen und Fenster
Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Visi banneri