KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs

Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs

Kovārņu iela 29, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64125476 - Veselības un atpūtas centrs
(+371) 29264165 - Administrators
(+371) 64125460 - Veselības un atpūtas centrs
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Pārcelšanās24.lv, Versetzung Service
Pārcelšanās24.lv, Versetzung ServicePārcelšanās24.lv bietet verschiedene Umzugsdienste in ganz Lettland und Europa an.
Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Valteri, Gasthaus
Valteri, GasthausViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWir produzieren:
- einzigartige dekorative Wandpaneele aus Holz,
- Fassadenverkleidungsplatten aus Sperrholz, die eine ideale Lösung für die Verkleidung von Gebäuden und Räumen darstellen.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und Restaurant
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und RestaurantIm Restaurant ASERBAIJAN erwarten Sie leckeres Essen, eine romantische Atmosphäre des Ostens und natürlich die tollen aserbaidschanischen Rhythmen. Wir bieten mehr als 120 tolle Gerichte im aserbaidschanischen Geschmack, sowie Tischdekoration nach Ihren Wünschen und Feier!
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Visi banneri