KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

Mazā Pils iela 5, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222811 - Galvenais ofiss
(+371) 22303459 - AvioKases.lv
(+371) 20372472 - AvioKase.lv
(+371) 26806108 - Filiāle - Daugavpils, Viestura iela 59
astrature.lv - Ceļojumi.Karstās ceļazīmes.Viesnīcas.
AvioKases.lv - Visas Lidojumi.Visi galamērķi.Visas vietas.
AvioKase.lv - Lētas aviobiļetes un ceļojumi
Montag10:00 - 14:00
Dienstag10:00 - 14:00
Mittwoch10:00 - 14:00
Donnerstag10:00 - 14:00
Freitag10:00 - 14:00
Samstag -
Sonntag -
Juristische-Person : ASTRA TŪRE, SIA
Eintragungsnummer : 40003257338
Juristische adresse : Taisnā iela 1, Rīga, LV-1063
Bank : AS "Swedbank" HABALV22
Kontonummer : LV88HABA0551033744345
Bank : AS Luminor Bank, Latvijas filiāle RIKOLV2X
Kontonummer : LV08RIKO0000084153766
Beschreibung

Offizieller Vertreter der "Messe Frankfurt", "Messe Nürnberg",und "Suomen Messut" in Lettland.
Der Besuch der internationalen Ausstelungen.
Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf, www.AvioKases.lv. Hotelbuchung weltweit.

Pauschalreisen, Charterflüge
Unterkunft für die Turisten in Lettland. Auto Vermietung. Gruppen und Individualreisen. Reiseversicherung

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAvioKase.lv (Flugtickets) mehr Details   AvioKase.lv (Flugtickets für Regularflüge) mehr Details   Flugkarten (Fahrkarte ausfertigen) mehr DetailsTūrisma aģentūra ASTRA TŪRE (Agenturen des Tourismus) mehr Details   Karstās ceļazīmes. (Last-minute Angebote) mehr Details   Reisen mehr Details      Flugreisen mehr Details      Pēdējā brīža piedāvājumi (Čarterlidojumi) mehr Details      Biznesa braucieni (Tūrisma braucieni) mehr Details      Visa ausfertigen mehr DetailsAutobusu biļetes (Reiseführer, Führungen) mehr DetailsViesnīcas (Hotel Reservieren) mehr DetailsApdrošināšana On-line (Versicherung) mehr DetailsAutonoma (Autoverleih)von 11 € mehr Details
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 72602
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 913263


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vidzemes logi, Türen und Fenster
Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Erebuni, Armenisch Restaurant
Erebuni, Armenisch Restaurant Restorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Visi banneri