KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mēness aptieka, Apotheke

Mēness aptieka, Apotheke

Jomas iela 37, Jūrmala, Latvija, LV-2015
(+371) 20396735
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortApothekenVeterinärapotheken
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 10964
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 80507
View in catalog : Apotheken


Granda, Tischlerei
Granda, TischlereiFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Kunči, Gasthaus
Kunči, Gasthaus Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
MS Real, SIA
MS Real, SIADas Unternehmen beschäftigt sich professionell mit der Auswahl, dem Verkauf und der Installation von biologischen Kläranlagen für Privathaushalte. Sie können bei uns eine biologische Kläranlage kaufen, sowie die Lieferung und Montage der gesamten Anlage in Auftrag geben.
LEAnD, SIA, Buchhaltung
LEAnD, SIA, BuchhaltungMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaIch suche Garn für in Lettland gezüchtete Schafe. Wolle wird vom Waschvorgang bis zum fertigen Garnfaden verarbeitet. Ungewaschene Wolle kaufen, umtauschen.
Visi banneri