KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

LVM atpūtas vieta pie Zebrus ezera, Campingplatz

Bikstu pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3728
(+371) 29252368
 
AlleAngebotGalerie
Beschreibung
Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu vietējiem pagasta iedzīvotājiem, pensionāriem, invalīdiem– cena Ls 1.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu pārējiem ezera apmeklētājiem darbdienās– cena Ls 3.00, sestdienās, svētdienās, citās brīvdienās un svētku dienās - cena Ls 5.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu atpūtai bez makšķerēšanas - Ls 0.50 stundā. Par ūdensvelosipēda izmantošanu - Ls 1.00 stundā. Laivu rezervēšana - Ls 0.50. Visi klienti, kuri izmanto laivas vai ūdensvelosipēdus, tiek reģistrēti laivu bāzē reģistrācijas žurnālā. Ezerā stingri jāievēro Makšķerēšanas noteikumi, Nolikums par licencēto makšķerēšanu un ezera uzrauga norādījumi. Nozvejas norma – saskaņā ar Makšķerēšanas noteikumiem. Putnu aizsardzības nolūkā no ledus kušanas līdz 30. jūnijam aizliegta laivu un cilvēku uzturēšanās Zebrus ezera rietumu un dienvidu krastā un ezerā 100 m no virsūdens augāja malas Makšķerniekus, kuri pārkāpj lieguma zonu un Makšķerēšanas noteikumus, ezerā var neielaist. Jebkuru peldošu līdzekļu atrašanās Zebrus ezerā bez saskaņošanas ar VAS "Latvijas valsts meži" aizliegta. Zebrus ezera piekrastes zemju īpašnieki ir tiesīgi savā priekrastes joslā turēt un izmantot personīgām vajadzībām vienu Reģionālajā vides pārvaldē reģistrētu airu laivu, ievērojot visus licencētās makšķerēšanas noteikumus.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortVerleih der Boote Erholung in der Natur Erholung am See Atpūta pie Zebrus ezera mehr DetailsZeltplätze Ūdens velosipēdu noma Vögel beobachten Piknikplätze Peldvietas Angeln

Statistik:
Ist durchgesehen : 34762
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 896038


Toode, SIA, Dachbeläge
Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Cheirons, Tierklinik - Apotheke
Cheirons, Tierklinik - ApothekeIn der Klinik bieten wir vielseitige tierärztliche Betreuung aller Art für Tiere (Hunde, Katzen, Frettchen, Kaninchen, Meerschweinchen, Hamster etc.) Sterilisation, Tumoroperationen, operative und konservative Behandlung von Knochenbrüchen, Verletzungen, Wunden etc.) Laboruntersuchungen, Röntgen, Ultraschall.
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Madaras, Rasthaus
Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Albatross SPA
Albatross SPADer Albatros SPA-Erholungskomplex verfügt über ein 25-m-Schwimmbecken mit drei Bahnen und einer Wassertemperatur von 28 ° C. Die Tiefe des Beckens am flachen Ende beträgt 1 Meter, in der Mitte 1,5 Meter, am tiefsten Ende 2 Meter, a 7 m Kinderbecken mit einer Wassertemperatur von 32 °C, durchschnittliche Tiefe 0,5 Meter, Sauna und Dampfbad
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Visi banneri