KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Embūtes muiža, Gasthaus

Embūtes muiža, Gasthaus

Embūtes muiža, Embūte, Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3436
(+371) 26632134
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Restaurētā Embūtes muižas saimniecības ēkā ar ES fondu un valsts atbalstu 2006.gadā labiekārtota tūristu mītne un Embūtes tūrisma informācijas centrs. Vieta piemērota atpūtai, mieram un harmonijai klusā un nomaļā vietā. Ēkas abos stāvos ir labiekārtotas istabiņas, kur kopā var pārnakšņot24 viesi. Katrā stāvā pieejama koplietošanas duša un tualetes. Pirmā stāvā telpas piemērotas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Ēkā ir labiekārtota virtuve ar atpūtas istabu, kur katrs pats sev var pagatavot maltīti. Ēkā atrodas arī svinību zāle līdz 50 personām, ko pēdējos gados aktīvi izmanto kāzu un dažādu ģimenes svinību svinēšanai. Pagalmā ir lapenīte ar piknika vietu un bērnu laukums. Apkārtnes teritorija lieliski piemērota pastaigām, nūjošanai, velo braukšanai, slēpošanai. Embūtes dabas parkā varēsiet izstaigāt eko - taku, iepazīties ar dabas parkā esošajiem dabas un kultūrvēsturiskajiem objektiem.

Laipni gaidīti!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInformationszentren des Tourismus mehr Details   Landgüter mehr Details      Hotels und Unterkunft6.82 € mehr Details      Bankettsäle mehr Details      Hallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Naturpfad mehr DetailsGasthäuser mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 25015
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 358821


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAWenn Sie einen Fahnenmast in der Nähe Ihres Privathauses oder Ihrer Firma aufstellen möchten, wenn Sie Firmen- oder andere Flaggen benötigen, dann ist K-MASTI.LV der richtige Ort, um zu bekommen, was Sie wollen! Fahnen und Fahnenmasten sind unser Ding!
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
DIAVERS, SIA, Dachdecker und Blechner arbeiten
DIAVERS, SIA, Dachdecker und Blechner arbeitenJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Mežvidi, Gasthaus
Mežvidi, GasthausMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Stieress, Campingplatz
Stieress, CampingplatzDer Campingplatz liegt 110 km von Riga entfernt. In Upesgrīva (Sloka - Talsi P131 An der Seite der Straße) 50 km von Tukums. Der Campingplatz bietet gleichzeitig Platz und Unterkunft.
Visi banneri