KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
220.lv interneta veikala ofiss

220.lv interneta veikala ofiss

Krasta iela 52, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 26317702
Montag09:00 - 18:00
Dienstag09:00 - 18:00
Mittwoch09:00 - 18:00
Donnerstag09:00 - 18:00
Freitag09:00 - 18:00
Samstag -
Sonntag -
Juristische-Person : Pigu Latvia, SIA
Eintragungsnummer : 43603025092
Juristische adresse : Latgales iela 257, Rīga, LV-1019
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Uzņēmuma apraksts: 220.lv ir Nr. 1 interneta veikals Latvijā. 220.lv preču sortimentā atrodama gan sadzīves tehnika, datortehnika, TV, mobilie telefoni, foto un video tehnika. Tāpat iespējams atrast dažādas preces skaistumkopšanai – kosmētiku, smaržas un tehniku skaistumam. Var iegādāties visu nepieciešamo mājai un remontam, dārzam un saviem mājas mīluļiem, tūrismam, atpūtai, sportam, kā arī preces bērniem un rotaļlietas. 220.lv atradīsiet visdažādāko preču klāstu par labām cenām! Iegriežoties interneta veikalā 220.lv, Jums ir iespēja ne tikai pasūtīt preces, bet arī, tās aptaustīt un apskatīt, jo 220.lv ir arī vairāki veikali, kas atrodas Rīgā, Daugavpilī un Liepājā. Iegādājoties preces interneta veikalā 220.lv, Jūs varēsiet tās saņemt jau pāris dienu laikā jebkurā vietā Latvijā. Ja radušies jautājumi vai neskaidrības par preci, droši zvaniet uz tālruni 25220220. 

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInternet-Shops
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 16439
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 53584


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Petarde LTD, Pyrotechnik
Petarde LTD, PyrotechnikPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Sers, Karneval Kostüme Leasing
Sers, Karneval Kostüme LeasingPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Turies!, Organisation der Veranstaltungen
Turies!, Organisation der VeranstaltungenMobile Attraktionen für Ihr Event – Hochseilgarten, Kletterparcours, Kicker im Großformat. Wir haben auch mobile Bühnen und andere Konstruktionen angeboten. Veranstaltungsformat: öffentliche und Firmenveranstaltungen, Ausstellungen, Werbeveranstaltungen.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Dvina, Gasthaus
Dvina, GasthausNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri