KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Paradīzes, Gasthaus

Paradīzes, Gasthaus

Paradīzes, Bērzkalnes pagasts, Balvu novads, Latvija, LV-4590
(+371) 29423688
(+371) 22009975
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Aicinām izbaudīt lauku paradīzi! Nakšņošana lauku mājā līdz pat 40 personām (ar papildvietām). Pirts un pirtnieka pakalpojumi, svinību telpa, atpūta dabā – peldvieta dīķos, makšķerēšana, sporta un atpūtas laukumi. Saimnieki piedāvā nobaudīt žāvētas zivis vai zivju zupu no Jūs pašu iegūtā loma.

Brīvi pieejams WiFi.

Makšķerēšanai 17 zivju dīķi.

"Paradīzēs" varat rīkot arī svētku svinēšanu brīvā dabā un kā arī nakšņot teltīs. Vairāk informācijas par piedāvājumu www.paradizes.lv un Facebook.com lapā
Viesošanos "Paradīzēs" iepriekš piesakiet!

ZIEMA

PARADĪZĒS ir balta, balta, mieru nesoša, meditatīva. Nāc un mēģini noķert savu zelta zivtiņu (zemledus makšķerēšanā). Ja esi siltummīlis, tad Paradīzes piedāvā iekurtu kamīnu, lutināšanu ar karstu pirtiņu un smaržīgās lavandas relaksāciju.

PAVASARIS

PARADĪZĒS ielustē visus - gan jaunos, gan pieredzes bagātos. Te skanīgākās lakstīgalas māca dziedāt un ievilina katru ziedošajās ievās. Te odi vedina uz kuplākajiem pureņu ceriem, un irbju mātes cālēni rāda, kur aug smaržīgākie ceriņi un jasmīni, lai katrs varētu sev sasiet pirtsslotiņu. Bet pirms svarīgajām attīrīšanās procedūrām katram sevi ir Iespēja apliecināt kā visveiklāko, vismanīgāko futbola, volejbola un basketbola, visprecīzāko badmintona spēlētāju. Tad baudīt sulu kūri, lai pēc tam pa mēnesstaclņu dotos uz mīlīgo pirtiņu.

VASARA

PARADĪZĒS visus ieved dabas burvībā. Gan saulīti, gan viesus modina izteiksmīgais zaļo varžu koris. Pirmsbrokastu peldē viesi var rādīt paraugdemonstrējumus divos dīķos. PARADĪZĒS var izlūgties kaut ko skaistu svētelim un baudīt, baudīt: gan D vitamīna uzņemšanu, gan pļavu puķu lasīšanu pirts slotiņām un vainagiem, gan pasūtīt īpašo pirti ar zemeņu SPA.

Vai vēl kaut ko? Lūdzu -visromantiskākās vasaras naktis ir tieši Paradīzēs! Te.katra ieraudzītā krītošā zvaigzne noteikti izpildīs Jūsu vēlēšanos, katrs saulrlets radīs ikvienā mieru un gaišumu un katra griezes dziesma nomierinās un ļaus uzkrāt bagāto un dāsno vasaras spēku. Taču sapņotājiem un cerību ļaudīm Ir iespēja ielūkoties Visuma dzīlēs, vērojot mēnesi un zvaigžņu kopas teleskopā. Vai esi dzirdējis dabas balsi? Pasauc viņu un tā Tev atsauksies ar septiņām un pat vairāk atbalsīm.

RUDENS

PARADĪZĒS pienāk klusi un krāšņi- lapu zelts, sudrabs, ugunīgais sārtums un nomierinošais siltais dzeltenums vēsta par svētkiem - par tiem svētkiem, ko esam nopelnījuši visi- baudīt meža veltes: brūklenes, dzērvenes, pašiem tās bagātīgi salasot savos groziņos tuvējā mežā, un priecāties par karalisko sēņu klājienu sūnu paklājā. Rudens spēku var uzņemt, sēžot pie ugunskura un baudot to īpašo Paradīzes svaigumu un mieru, klausoties aizlidojošo gājputnu saucienos. Putnu ceļš ved uz dienvidiem, cilvēku ceļš - uz nākotni.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser in Lettland mehr Details   Bankettsäle mehr Details   Tischdecken mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr Details   Zeltplätze mehr DetailsSaunas mehr Details   Pirtnieku pakalpojumi Erholung in der Natur mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Angeln mehr Details   Verleih der Boote mehr Details   Peldvietas mehr Details   Sporta laukumi mehr Details   Quads mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 24764
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 531700


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
DUNENSE, Lederaccessoires
DUNENSE, LederaccessoiresRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Eglieni, Gasthaus
Eglieni, GasthausViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Rūķīši, Gasthaus
Rūķīši, GasthausRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Lobes krogs, Gasthaus
Lobes krogs, GasthausLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri