KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Rubiki, SIA

Rubiki, SIA

Skudriņas, Munciški, Līksnas pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija
(+371) 29258588
(+371) 25602277
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

SIA ‘’Rubiki’’ ir zināms uzņēmums, kas savu darbību uzsāka 2011. gada janvārī ar nosaukumu SIA ‘’Jaunie Vecozoli’’. Iemesls nosaukuma maiņai – padarīt to vieglāk uztveramu un atpazīstamu gan klientiem, gan sadarbības partneriem. Jaunais nosaukums ir neikdienišķs. Iepriekš uzņēmuma pamatdarbība bija lauksaimniecība, bet, domājot par turpmāko attīstību un apkārtējās vides uzlabošanu, kā arī veidiem, kā nodarbināt darbiniekus arī starpsezonā, 2013. gadā tika uzsākta ražotnes būvniecība lielizmēra plastmasas tvertņu ražošanā. 2014. gadā tika iegādāts lielizmēra plastmasas tvertņu metināmais galds (šobrīd Latvijā vienīgais), kas paver iespēju ražot tādus produktus kā apsildāmie polipropilēna pirts kubli, polipropilēna iekšējie baseini, plosti, laipas un to pontoni, ārējie baseini gan cilvēkiem, gan zivīm, bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas privātmājām un atpūtas namiem, laipas, plosti to pontoni. Uzņēmums piedāvā arī HDPE (augsta blīvuma polietilēna plēve) ģeomembrānas ieklāšanas pakalpojumus.

Uzņēmums ir būtiski palielinājis produkcijas klāstu, kas tiks piedāvāts ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu tirgos. Galveno akcentu uzņēmums liek uz klienta vēlmju izzināšanu, izmantojot šobrīd plaši pielietoto sociālo mediju spektru, kā arī uz produkcijas kvalitātes palielināšanu, racionālu resursu izmantošanu un vislabāko speciālistu piesaisti SIA „Rubiki” komandā, kas palīdzēs kļūt atpazīstamiem no klienta klientam. Uzņēmuma galvenais mērķis paliek nemainīgs - ražot augstas pievienotās vērtības un kvalitātes produktus un viest ticību Latgales reģionam kā konkurētspējīgam.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSūkņu stacijas    Sūkņu stacijas no polipropilēna Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas līdz 10 m3/dnn (Ausbau und Verlegung der Wasserleitungen) mehr DetailsSchwimmbäder Würfel, Knüppel, machen mehr DetailsPlastwaren    Lielizmēru plastmasas rezervuāri Fußgängerbrücken mehr DetailsPontons mehr DetailsUgunsdzēsības baseini Plosti mehr DetailsHidroizolācijas darbi    HDPE ģeomembrānas plēves montāžas darbi (Hidroizolācijas darbi) mehr DetailsMelirationsarbeiten    Teiche    Kanalizācijas tranšeju rakšana    Kūtsmēslu lagūnas    Dūņu lauki Lopbarības graudu audzēšana Pārtikas graudu audzēšana Sēklas graudu audzēšana Šarolē tīršķirnes liellopu audzēšana
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 9020
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 191150


Ezernieki, Gasthaus
Ezernieki, GasthausViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Paradīzes graudi, Blumen in Jurmala
Paradīzes graudi, Blumen in JurmalaParadīzes graudi, Blumen in Jurmala
Bieriņi, Landgut
Bieriņi, LandgutLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Vidi, Gasthaus
Vidi, GasthausAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Skandināvs 3XL, einkaufen
Skandināvs 3XL, einkaufenSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Villa Avoti, Gasthaus
Villa Avoti, GasthausLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Visi banneri