KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mežābeles, Gasthaus

Mežābeles, Gasthaus

Mežābeles, Orupi, Skaistas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5671
(+371) 29492045
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Atrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.


Mājas tuvumā ir neskaitāmi daudz koku un ziedu, par kuru dziednieciskajām īpašībām var noklausīties lekciju " Ziedu un koku terapija". Katram cilvēkam ir savs koks un savs zieds, kurš var ārstēt un atbrīvot no uzkrātā stresa. Dažkārt vienkārša pastaiga brīvā dabā - pa mežu, pļavu vai ezermalu ir vislabākās zāles dvēseles mieram. Pēc pastaigām, zvejas, pirts, peldēšanas vai citām izbaudītām aktivitātēm "Mežābeļu" saimniece piedāvā saviem viesiem tieši jums piemeklētu zāļu tēju un medus degustāciju. Iespēja pieteikties "Ziedu un koku terapijas" lekcijām (no 5 līdz 15 cilv.). Bērniem speciāla pastaigu terapija (grupa līdz 20 bērniem). Cena: atkarībā no izvēlētajām aktivitātēm.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFerienhäuser mehr Details   Hotels und Unterkunft       8 gultasvietas (Gultasvietas)       Virtuve Atpūta pie Drīdža ezera mehr Details   Urlaub auf dem Wasser    Ekoloģiski tīra, dabas aizsargājama zona (Erholung in der Natur) mehr Details   Dridža ezera dabas parks (Naturparks)    Pastaigu takas    Angeln    Verleih der Boote Stāsti par bišu dzīves veidu (Ausflüge)    Medus produktu degustācijas Saunas Sēņošana Ogošana Atpūta un izklaide Latgalē Ekotūrisms Latgalē (Ländlicher Tourismus) Atpūta Krāslavā (Tourismus)
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 38337
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 711337


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Žuvėdra, viesnīca, Restaurant
Žuvėdra, viesnīca, RestaurantViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Nemuno Turas, Gasthaus
Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Vintāža, Gasthaus
Vintāža, GasthausViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Kalēji, Gasthaus
Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Jura putni, Museum
Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Visi banneri