KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Pīlādži, Pflanzenzucht
Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Bruņinieku muiža, Gasthaus
Bruņinieku muiža, GasthausViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Visi banneri