KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
ANDISG, SIA

ANDISG, SIA

Rīgas iela 19, Liepāja, Latvija
(+371) 27164448
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSecond hand
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 4418
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 144963
View in catalog : Second hand


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
A-Puce, SIA, CWT offizieller Vertreter in Lettland
A-Puce, SIA, CWT offizieller Vertreter in LettlandŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Aiva plus, Bauarbeiten und Renovierungen
Aiva plus, Bauarbeiten und RenovierungenAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von Waagen
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von WaagenHandel und Reparatur aller Arten von Waagen. Waagen für Handel, Haushalt, Lager, Medizin, Stapelservice, Labore und vieles mehr.
Malvīne, Gasthaus
Malvīne, GasthausMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Visi banneri