KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Telpaugi.lv

Telpaugi.lv

Vilkaines iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67232523
(+371) 26333700
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Die Karte

Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Azarkrosti, Gasthaus
Azarkrosti, GasthausAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Astroselena, Bildungszentrum
Astroselena, BildungszentrumDie Ausbildung im Astroselen Education Center ist sowohl für diejenigen geeignet, die eine professionelle höhere Ausbildung in Astrologie erhalten möchten, als auch für diejenigen, die diese interessante Wissenschaft für ihre persönlichen Bedürfnisse verstehen möchten, indem sie die Kunst der Interpretation verschiedener Horoskope erlernen.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Toode, SIA, Dachbeläge
Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsGästehaus in Tinuzi. Kostenloses WiFi. Bad und Whirlpool. Einige Unterkünfte verfügen über eine komplett ausgestattete Küchenzeile, einen Flachbild-Sat-TV und einen DVD-Player. Pferde reiten und angeln.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Visi banneri