KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kombucha, Restaurant

Kombucha, Restaurant

Lāčplēša iela 52 - 54, Rīga, Latvija
(+371) 67704903
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

No visa tā, kas Jums pieder - ko Jūs vērtejiet visaugstāk?!

Mēs visaugstāk vērtējam veselību, jo bez tās nav iespējams kvalitatīvi strādāt un vel jo mazāk baudīt atpūtu ar sev tuvajiem cilvēkiem. Viena no labsajūtas un skaistuma pamatlietām ir veselīgs un pilnvērtīgs uzturs.

Mēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām!

Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.

Iespējams rezervēt galdiņus īpašiem pasākumiem, romantiskām vakariņām vai vienkārši pasēdēšanai draugu lokā...

Mēs esam, lai rūpētos par jūsu labsajūtu!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortRestaurants mehr Details   Frühstück mehr Details   Mittagessen mehr Details   Abendessen mehr Details   Speisen mehr Details      Otrie ēdieni       Warme Speisen       Aukstie ēdieni       Meeresnutzen          Fischgerichte       Veģetārie ēdieni       Zupas mehr Details      Fleischgerichte          Cūkgaļas ēdieni          Liellopa gaļas ēdieni          Vistas gaļas ēdieni          Meža veltes       Salāti       Snacks       Deserts Catering-Dienstleistungen mehr Details   Tischdecken mehr DetailsGetränke    Weine    Heiße getränke    Alkocholfreie Gertänke    Säfte, Nektare
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 33662
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 454767


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Bēnes Ozoli, Fußboden
Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Fotostudijas.lv, Fotostudio
Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Visi banneri