KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Baltyre Latvia, SIA, Riepu centrs

Baltyre Latvia, SIA, Riepu centrs

Aviācijas iela 8, Jelgava, Latvija, LV-3002
(+371) 28300472 - Mobilais tālrunis
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortService der Autoreifen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 5316
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 39919
View in catalog : Service der Autoreifen


Vīteri, Gasthaus
Vīteri, GasthausBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Sonāte, Gasthaus
Sonāte, GasthausViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Embūtes muiža, Gasthaus
Embūtes muiža, GasthausNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiDerzeit werden mehr als 300 Rebsorten auf dem Hof des Weinbauern und Sortensammlers Gata Kužums zu Inspektionszwecken im Garten angebaut. Jedes Jahr wird die Sammlung um 20 - 30 neue Sorten ergänzt, wobei diejenigen verworfen werden, die für unsere Bedingungen nicht geeignet sind. Wir helfen Ihnen gerne dabei, eine fruchtbare Rebe in Ihrem Haus anzubauen, die Sie mit süßen und saftigen Beeren begeistern wird.
Sutras Z/S, Landgut
Sutras Z/S, LandgutZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Mežābeles, Gasthaus
Mežābeles, GasthausAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Trīs pēdas, aplīmēšana, Design
Trīs pēdas, aplīmēšana, DesignAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Visi banneri