KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dizains un Druka, SIA

Dizains un Druka, SIA

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27863280
(+371) 67217802
Juristische-Person : Sia Dizains un Druka
Eintragungsnummer : 40103730993
Juristische adresse : Sia Dizains un Druka
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Atlaide -20% lielformāta drukai

Nekavējieties un pasūtiet lielformāta druku JAU TAGAD un ietaupiet 20%!
Piedāvājumā ietilpst:
dizaina izstrāde; plakāti;
kanvas;
roll up;
pvc baneri;
logu un skatlogu uzlīmes;
automašīnu līmplēvju izdrukas;
lielformāta fotogrāfijas;
ploterdarbi u.c. 

Par sev vēlāmo lielformāta drukas veidu, cenu un dizainu sazinieties ar mums info@ tipografijas.lv vai zvaniet uz tālr. +371 27863280

_______________________________________________________________________________________

Mēs esam kreatīva un dinamiski progresējoša kompānija, kas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu dizaina un drukas jomā. Augsta līmeņa pieredzējušu speciālistu komanda, ar prieku realizēs Jūsu ieceres un idejas. Ar mūsdienīgu iekārtu palīdzību mēs izpildīsim jebkuras sarežģītības un apjoma pasūtījumus. Individuāla pieeja katram klientam, precizitāte un atbildības sajūta ir galvenie kritēriji, kas padara mūs par labāko partneri poligrāfijas sfērā, kā korporatīvajiem, tā arī privātajiem klientiem.

_______________________________________________________________________________________

Piedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. Maksimālai klientu mērķu sasniegšanai, integrējam individuālu pieeju, izmantojot augstas tehnoloģijas iekārtas, kā arī kompetentu darbinieku sastāvu.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPolygraphiedienste mehr DetailsTipogrāfijas, tipogrāfijas pakalpojumi mehr Details   Journale    Bücher, Buchhandlungen    Briefumschläge    Mapes    Plakate    Brošūras    Formen, Formen bilden    Etiketten    Etiķetes    Verpackung    Kalender mehr Details   Sertifikāti, diplomi    Produktion von Flyern und Flyern    Einladungen, Einladungen machen    Katalogi mehr Details   Broschüren, Broschüren machen mehr DetailsDrukas pakalpojumi    Digitaldruck, Druckdienstleistungen    Lielformāta druka    Apdruka    Posterdruck, Druck Dizaina pakalpojumi    Designanfertigung Ofseta druka    Visitenkarten, Produktion mehr DetailsPosterdruck, Druck Beklebung der Autos Ploterēšana, plotera pakalpojumi Roll-Up Stand machen Arbeiten der Vervielfältigkeit Produktion von Fotobüchern Leinwandproduktion Menüherstellung Diplome, Diplomproduktion Grußkarten machen Grußkarten machen Produktion von Tags und Preisschildern Etikettendruck und Produktion Tischkarten Geschenkkarten - Making Einladungen, Einladungen machen Visitenkarten, Produktion Produktion von Flyern und Flyern Formen, Formen bilden Broschüren, Broschüren machen Kalender, Kalenderproduktion und Druck
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 35051
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 459697


Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Sanders, Gasthaus
Sanders, GasthausViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaTragbare Saunen – Fässer, Badewannen. Bootsverleih für einen Ausflug auf Abava, Bootsfahrten in Kurzeme, Bootsverleih in Kandava, Transport mit Chauffeur vom Endpunkt der Bootsfahrt zu dem Ort, an dem Sie die Reise begonnen und Ihr Transportmittel abgestellt haben. SUP-Board-Verleih. Gartenspiele.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Azarkrosti, Gasthaus
Azarkrosti, GasthausAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Zaļie ābolīši, Gasthaus
Zaļie ābolīši, GasthausViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Skultes muiža, Gasthaus
Skultes muiža, GasthausSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, Fußboden
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, FußbodenTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Visi banneri