KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Tree Climbers, SIA

Tree Climbers, SIA

Upeslejas - 11, Upeslejas, Ropažu novads, Latvija, LV-2118
(+371) 26558540
Juristische-Person : Tree Climbers, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Eintragungsnummer : 40103630831
Juristische adresse : Upeslejas - 11 dz. 48, Upeslejas, Stopiņu novads, Latvija, LV-2118
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Arborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..

Koku kopšana un vainagu veidošana

Koku vainagu kopšana, jeb formēšana, ir veids kā palīdzēt kokam sadzīvot ar apkārtējo vidi, neradīt bīstamību apkārtējiem, “ielaist” gaismu mājā, dārzā vai apkārtējā teritorijā, novērts problēmas nākotnē, kuras var radīt “nepareizi” veidojies vainags vai radīt estētisku skatu, ko veido sakopts koks.

Vairāk informācijas par koku kopšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Bīstamo koku zāģēšana. Koku ciršana

Veicot bīstamo koku zāģēšanu (bīstamo koku ciršanu), izmantojam arboristu (kokkopju) un alpīnisma darba paņēmienus, lai droši veiktu zāģēšanas darbus. Pilsētas vidē galvenokārt izmantojam koku zāģēšanu pa gabaliem. Ēku, žogu un apstādījumu tuvumā, nepieciešamības gadījumā, ar virvēm nolaižam nozāģētos gabalus līdz zemei, tādējādi pasargājot apkārtējot vidi no sabojāšanas.

Vairāk informācijas par koku nozāģēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Celmu frēzēšana.

Pēc koku nozāģēšanas pāri paliek celms, arī to mēs varam likvidēt - veikt celmu frēzēšanas darbu. Mūsu tehnikas parkā ir celmu frēze, ar kuru var piekļūt gandrīz jebkurai vietai un pārvērst celmu skaidās. Pēc celmu izfrēzēšanas atliek vien piepildīt radušos bedri ar auglīgo augsni un iesēt zālienu, lai nekas neliecinātu, ka tur reiz zaļoja koks.

Vairāk informācijas par celmu frēzēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Zaru šķeldošana.

Pēc koku kopšanas vai koku nozāģēšanas darbiem izveidojas zaru kaudze. Mūsu tehnikas parkā ir nepieciešamais transports un zaru šķeldotājs, lai pilnīgi sakoptu teritoriju un visu sastrādāto aizgādātu prom. Izmantojot zaru šķeldotāju, mēs varam sasmalcināt zarus līdz 8 cm resnumam. Radušos šķeldu mēs varam nogādāt utilizācijai, bet to veiksmīgi iespējams izmantot dārzā.

Mobīlais jeb motorzāģa gateris

Pēc tam, kad koks ir savu nodzīvojis un nokaltis, tam iespējams dot otro dzīvi, sazāģēt smukos dēļos, turpat uz vietas, nekur nevedot...

Vairāk informācijas par mobilo jeb motorzāģa gateri meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaumpflegedienste, Baumpflege mehr Details   Koku ciršana mehr Details      Baumkronenbildung, Pflege, Stärkung, Ausdünnung, Reduktion mehr Details   Sägen gefährlicher Bäume mehr Details      Vējā nolauzto, izgāzto, īpaši bīstamo koku novākšana mehr Details   Ast- und Holzhackschnitzel mehr Details   Gebiete Reinigung mehr Details   Dehnungsfräsen, Aushub mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 28334
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 85286


Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Magnus Hotel, Hotel
Magnus Hotel, HotelMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Hotel De Lita, Hotel
Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Astroselena, Bildungszentrum
Astroselena, BildungszentrumDie Ausbildung im Astroselen Education Center ist sowohl für diejenigen geeignet, die eine professionelle höhere Ausbildung in Astrologie erhalten möchten, als auch für diejenigen, die diese interessante Wissenschaft für ihre persönlichen Bedürfnisse verstehen möchten, indem sie die Kunst der Interpretation verschiedener Horoskope erlernen.
DEVI, wärmeanlagen
DEVI, wärmeanlagenDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Apartamenti Dundaga XXL, Appartement
Apartamenti Dundaga XXL, AppartementEin Ferienhaus mit einem herrlich warmen Pool und einer aromatischen Holzofensauna. Wir befinden uns in Nordkurland, Dundaga, 150 km von Riga entfernt, in einem privaten Bereich. Schloss Dundagas und Park sind nur 800 m von uns entfernt, 22 km zum Meer, 5 km nach Baložezers, auf der anderen Straßenseite befindet sich der exotische Tierpark, in der Nähe die Liepniekvalka-Höhlen usw. C. natürliche Sehenswürdigkeiten. Wir bieten Apartments mit Küchenbereich an. Sauna und Schwimmbad vorhanden.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Visi banneri