KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Tree Climbers, SIA

Tree Climbers, SIA

Upeslejas - 11, Upeslejas, Ropažu novads, Latvija, LV-2118
(+371) 26558540
Juristische-Person : Tree Climbers, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Eintragungsnummer : 40103630831
Juristische adresse : Upeslejas - 11 dz. 48, Upeslejas, Stopiņu novads, Latvija, LV-2118
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Arborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..

Koku kopšana un vainagu veidošana

Koku vainagu kopšana, jeb formēšana, ir veids kā palīdzēt kokam sadzīvot ar apkārtējo vidi, neradīt bīstamību apkārtējiem, “ielaist” gaismu mājā, dārzā vai apkārtējā teritorijā, novērts problēmas nākotnē, kuras var radīt “nepareizi” veidojies vainags vai radīt estētisku skatu, ko veido sakopts koks.

Vairāk informācijas par koku kopšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Bīstamo koku zāģēšana. Koku ciršana

Veicot bīstamo koku zāģēšanu (bīstamo koku ciršanu), izmantojam arboristu (kokkopju) un alpīnisma darba paņēmienus, lai droši veiktu zāģēšanas darbus. Pilsētas vidē galvenokārt izmantojam koku zāģēšanu pa gabaliem. Ēku, žogu un apstādījumu tuvumā, nepieciešamības gadījumā, ar virvēm nolaižam nozāģētos gabalus līdz zemei, tādējādi pasargājot apkārtējot vidi no sabojāšanas.

Vairāk informācijas par koku nozāģēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Celmu frēzēšana.

Pēc koku nozāģēšanas pāri paliek celms, arī to mēs varam likvidēt - veikt celmu frēzēšanas darbu. Mūsu tehnikas parkā ir celmu frēze, ar kuru var piekļūt gandrīz jebkurai vietai un pārvērst celmu skaidās. Pēc celmu izfrēzēšanas atliek vien piepildīt radušos bedri ar auglīgo augsni un iesēt zālienu, lai nekas neliecinātu, ka tur reiz zaļoja koks.

Vairāk informācijas par celmu frēzēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Zaru šķeldošana.

Pēc koku kopšanas vai koku nozāģēšanas darbiem izveidojas zaru kaudze. Mūsu tehnikas parkā ir nepieciešamais transports un zaru šķeldotājs, lai pilnīgi sakoptu teritoriju un visu sastrādāto aizgādātu prom. Izmantojot zaru šķeldotāju, mēs varam sasmalcināt zarus līdz 8 cm resnumam. Radušos šķeldu mēs varam nogādāt utilizācijai, bet to veiksmīgi iespējams izmantot dārzā.

Mobīlais jeb motorzāģa gateris

Pēc tam, kad koks ir savu nodzīvojis un nokaltis, tam iespējams dot otro dzīvi, sazāģēt smukos dēļos, turpat uz vietas, nekur nevedot...

Vairāk informācijas par mobilo jeb motorzāģa gateri meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaumpflegedienste, Baumpflege mehr Details   Koku ciršana mehr Details      Baumkronenbildung, Pflege, Stärkung, Ausdünnung, Reduktion mehr Details   Sägen gefährlicher Bäume mehr Details      Vējā nolauzto, izgāzto, īpaši bīstamo koku novākšana mehr Details   Ast- und Holzhackschnitzel mehr Details   Gebiete Reinigung mehr Details   Dehnungsfräsen, Aushub mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 28261
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 84976

Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Celmiņi, Gasthaus
Celmiņi, GasthausBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Saullēkti ozolos, Gasthaus
Saullēkti ozolos, GasthausViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Skangaļu muiža, Gasthaus
Skangaļu muiža, GasthausDas Herrenhaus Skangaļi befindet sich an einem schönen Ort in der Mitte von Vidzeme zwischen zwei Städten - einer historischen und beliebten Touristenstadt - Cēsis und Valmiera. Rauna, im Volksmund kleine Schweiz genannt, liegt 9 km entfernt. Wenn Sie zu uns kommen, können Sie Naturobjekte sehen - wie Rauna Staburags, die Große Hölle, die Klippen von Līču-Lanģi
Beach Hotel Liepāja, Hotel
Beach Hotel Liepāja, HotelEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Rakstā, einkaufen
Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Visi banneri