KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Pilna Servisa autocentrs

Pilna Servisa autocentrs "Valmiera"

Lauvas, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4220
(+371) 64228181
(+371) 64228180
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAutodienstleistungsbetrieb, Reparatur   Virsbūves krāsošana   Virsbūves remonts      Virsbūvju remonta aprēķinu sastādīšana   Garantijas remonts, apkope, serviss   Wechsel des Öls   Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa    Dzinēju maiņa    Dzinēju kapitālais remonts, slīpēšana, honēšana   Elektrosistēmu diagnostika, remonts   Filtru maiņa   Regulierung der Blendlaterne   Auto audiosistēmu uzstādīšana   Bremžu remonts, apkope, diagnostika   Wechsel und Reparatur der Reifen      Riepu montāža, balansēšana      Wechsel der Reifen   Diagnostik des rollenden Teils      Riteņu ģeometrijas pārbaude      Riteņu ģeometrijas regulēšana      Reparatur des rollenden Teils   Reparatur der Scheiben, Walzen      Vieglmetāla diski, remonts      Disku pārbaude un remonts      Disku balansēšana      Disku maiņa   Balstiekārtas pārbaude un remonts   Ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts   Spuldžu pārbaude un maiņa   Spēka pārvada remontsErsatzteile des Autos   Rezerves daļas   Diski   Uzlikas   Reifen, Reifenverkauf   Schmiermittel, MotorölAutowaschanlagen, Autowäsche   Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana   Virsbūvju pulēšana
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 25658
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 815485
View in catalog : Autodienstleistungsbetrieb, Reparatur


Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Mežinieku mājas, Gasthaus
Mežinieku mājas, GasthausMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
For Rest, Gasthaus
For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Petarde LTD, Pyrotechnik
Petarde LTD, PyrotechnikPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Visi banneri