KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Tuvs, SIA

Tuvs, SIA

Cesvaines iela 10, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 28840340
(+371) 29553342
(+371) 66066604
Montag09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Dienstag09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Mittwoch09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Donnerstag09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Freitag09:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Samstag -
Sonntag -
Juristische-Person : Tuvs, SIA
Eintragungsnummer : 50003525271
Juristische adresse : Cesvaines iela 10,Rīga,LV-1073
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Firma "Tuvs" tika dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Mūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Piedāvājam preces mīluļu barošanai, apkopšanai, izklaidei un veselībai. Cenas mums nav augstas, pakalpojumi kvalitatīvi.

Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Mēs piedvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Elmubas iberica (Spānija), Crystal litter silikons (Ķīna),Tekro spol. (Čehija), Maxipet (Portugalia), Kauno Grūdai (Lietuva),Rotho un Amy Play (Polija - mājdzivnieku aksesuāri) -  kuri apmierinas jūsu mājdzīvniekus!

Pie mums stradā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem Jūsu jautājumiem un piedāvas Jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas.

Jūs varat atrast mūs Rīgā uz:

- tirdzniecības bāzēs "EKSI" Lubānas iela 78F, veikals 10/13

Darba laiks: Pirmdien - Piektdien - 9.00-17.00; Sest. - 9.00-16.00; Svēt. - 9.00-15.00

un tirdzniecības bāzēs "Spice Pluss" Remtes iela 21.

Darba laiks: Pirmdien - Piektdien - 9.00-17.00 (t.sk.pusdienas pārtraukums);

Sest. - 9.00-16.00; Svēt. - 10.00-15.00

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortZoo Waren, Zoohandlungen    Alles für Haustiere    Zoo Waren, Zoohandlungen    Produkte für Tiere    Haustiere Futter der Tiere    Mājdzīvnieku barība    Suņu barība    Kaķu barība    Zivju barība    Putnu barība    Grauzēju barība    Barība seskiem    Einzelhandel mit Tierfutter    Dzīvnieku barības vairumtirdzniecība Mājdzīvnieku aksesuāri    Halsbaender    Dzīvnieku krūšu siksnas    Uzpurņi       Uzpurņi suņiem    Dzīvnieku pavadas    Dzīvnieku rotaļlietas    Dzīvnieku guļvietas       Matrači un spilveni mājdzīvniekiem    Dzirdinātavas    Tualetes dzīvniekiem    Mājdzīvnieku ķemmes Pflege und Behandlung der Tiere    Smiltis dzīvniekiem    Būri dzīvniekiem    Pakaiši    Bļodas dzīvniekiem
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 32478
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 340233


Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Bieriņi, Landgut
Bieriņi, LandgutLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Bērnu sala, Kinderwaren
Bērnu sala, KinderwarenBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
VEIPRO, SIA, Schuppen und Schuppenreparatur
VEIPRO, SIA, Schuppen und SchuppenreparaturWir produzieren, verkaufen und warten sowohl automatische als auch manuelle elektronische Waagen und Wägesysteme. Wir arbeiten mit den weltweit führenden Herstellern von Waagen und Waagenkomponenten zusammen, um qualitativ hochwertige Produkte und Dienstleistungen für alle Geschäftsbereiche bereitzustellen.
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Azarkrosti, Gasthaus
Azarkrosti, GasthausAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Visi banneri