KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Bērnu sala, Kinderwaren

Bērnu sala, Kinderwaren

Dzelzavas iela 51, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 27866888
Juristische-Person : MegaBaltic, SIA
Eintragungsnummer : 40103894618
Juristische adresse : Sapņu iela 1, Peltes, Siguldas nov, LV-2150
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Katram vecākam, mazulim piesakoties šajā pasaulē, vissvarīgākais ir bērniņa labsajūta, veselība un komforts. Vecāki mīl, lolo un rūpējas par savu mazulīti. Mūsu pārliecība: bērniņam no piedzimšanas brīža veltītā laika daudzums un kvalitāte ar uzviju atmaksājas nākotnē. Lai bērniņš jau no pirmās dienas justos labi, pareizi attīstītos, augtu vesels, vecākiem ir jāpavada pēc iespējas vairāk laika kopā, veicinot emocionālo piesaisti.

Bērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.

Mēs piedāvājam plašu zīdaiņu un bērnu preču klāstu un:

  • Plašu un atšķirīgu bērnu preču sortimentu bērnam no dzimšanas līdz 4-5 gadu vecumam
  • Labu kvalitāti par adekvātu cenu
  • Zinošus un izpalīdzīgus pārdevējus
  • Augstus klientu apkalpošanas standartus
  • Drošus preču piegādes termiņus
  • Preču piegādes iespējas jebkurā Latvijas rajonā

Mēs piedāvājam preces zīdaiņiem un bērniem sekojošās kategorijās:

  • zīdaiņu apģērbu
  • bērnu gultas; kumodes; skapjus; matračus
  • bērnu ratus universālos un sporta
  • bērnu ceļojumu gultas
  • bērnu aprūpes piederumus
  • bērnu gultasveļu; segas; spilvenus
  • bērnu rotaļlietas
  • preces topošajām māmiņām

Galvenajās sortimenta kategorijās mēs piedāvājam preču klāstu no «A» līdz «Z», vai arī sākot no vienkāršām, praktiskām lietām, līdz pat izsmalcinātām – katrai gaumei un iespējām.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWaren für die Kinder mehr Details   Bettwäsche für Kinder    Bērnu apģērbi mehr Details      Strumpfhosen    Bērnu autosēdeklīši    Spielzeuge mehr Details   Peldriņķi bērniem    Manēžas bērniem mehr Details   Bērnu velosipēdi mehr DetailsWaren für BabysWaren für Babys    Zīdaiņu apģērbi mehr Details   Jaundzimušo guļammaisi Waren für Schwangere und frischgebackene Mütter    Wickeltische für Kinder mehr Details   Kinderwagen mehr Details   Bērnu sporta ratiņi Kinderzimmer mehr Details   Kinderbetten mehr Details      Bērnu koka gultiņas mehr Details      Ceļojuma gultiņas    Matratzen    Schaukelstürhle mehr Details   Schreibtische    Kommoden mehr Details   Barošanas krēsli mehr Details      Koka barošanas krēsli mehr Details   Pusaudžu gultas mehr DetailsEkolietas
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 32250
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 379694


Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAWir bieten COATS-Nähgarne höchster Qualität für Kleidung, Taschen, Schuhe, Möbel, Sportgeräte, Zelte, Markisen, Yachten, Filter, technisches Nähen, Taschennähen und Weben. Wir bieten Gewinde für hohe Temperaturen an.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Rīgas 3. arodskola, Gasthaus
Rīgas 3. arodskola, GasthausViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
CLC, Buchhaltung
CLC, BuchhaltungGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Nemuno Turas, Gasthaus
Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Visi banneri