KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mramor.lv, Boden schleifen und polieren

Mramor.lv, Boden schleifen und polieren

Tallinas iela 55, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 26930109
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBearbeitung des Holzes   Steinoberflächenbehandlung      Granīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Granīta kāpņu slīpēšana un pulēšana      Granīta virsmu slīpēšana un pulēšana      Marmora grīdu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora kāpņu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora virsmu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Keramogranīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Betonbodenpolieren      Akmens ķīmiskā tīrīšanaVerlegung von Bodenbelägen   Paklāju ieklāšana   Linoleja ieklāšana   Lamināta ieklāšana   Parketa ieklāšana   Antīko grīdu izveidošana   Linoleja vaskošana   Ceļa flīžu ieklāšanaLeistungen (Bau, Repair, Installation)   Restauration   Schweißen   Krāsošanas darbi   Klempnerarbeiten   Montāžas un demontāžas darbi    Bemauerung    Arbeiten der Berarbeitung   Betonēšana   Arbeiten der Wärmeisolation   Tapešu līmēšana   Dachdeckerarbeiten   Komercēku celtniecība   Fasādes darbi   Apmetēju darbi   Elektroinstalācijas izstrāde   Krāsns podiņu likšana   Komunikāciju izbūve   Wasserversorgung und KanalistaionBūvuzraudzībaBlochbautenTischlerarbeitenUrbumu ierīkošanaMērīšanas un aprēķinu darbi
Die Karte

Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Stādu placis Lielvārde, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Stādu placis Lielvārde, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Dižāpas, Campingplatz
Dižāpas, CampingplatzAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Visi banneri