KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
KMH kvadraciklu un motociklu noma

KMH kvadraciklu un motociklu noma

Atmiņas, Krustiņi, Inčukalna novads, Latvija, LV-2141
(+371) 27000061
(+371) 27000061
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Esam izveidojuši interesantu trasi tikai 30 km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam tikai pārbaudītu ražotāju mototehniku (Honda, KTM, Suzuki,Yamaha un Polaris kvadracikli un krosa motocikli). No 2016. gada pie mums ir iespējams iegādāties un pasūtīt O'Neal motokrosa un BMX ekipējumu.

Kvadraciklu un krosa motociklu nomas cenas:

10 min - 11.00 EUR 

20 min - 22.00 EUR

30 min - 29.00 EUR

40 min - 36.00 EUR

1 stunda - 50.00 EUR

Cenā iekļauts pilns drošības aprīkojums (ķivere, cimdi, zābaki, kostīms)

Stundas brauciens pa mežu ar kvadracikliem instruktora pavadībā:

Brauciena cena vienai personai ir 55.00 €/stundā. Cenā iekļauta kvadricikla noma, drošības aprīkojums, kombinezons, zābaki un instruktora pavadība. Izbraucienus pa mežu nepieciešams savlaicīgi pieteikt un dalībnieku skaits ir no 2 līdz 5 cilvēki.

Rezervācijas tālrunis: 27000061

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAktive Unterhaltung mehr Details   Motorradvermietung mehr Details   Kvadraciklu noma    Krosa motociklu noma Quads mehr Details   Praktiskā braukšana ar motociklu, kvadraciklu (Motociklistu braukšanas apmācība) mehr DetailsReparatur der Motorräder    Kvadraciklu remonts    Motociklu rezerves daļas    Kvadraciklu rezerves daļas Motociklu ekipējums    Zābaki, ķiveres, bruņas, kostīmi (Motociklu inventāra, drošības aprīkojuma noma) mehr DetailsMotokrosa trases mehr DetailsOrganisation der Veranstaltungen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 26962
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 274498


Villa Anna, Gasthaus
Villa Anna, GasthausVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Raganas ķēķis, Kneipe
Raganas ķēķis, KneipeRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
SAKA - S, Möbel
SAKA - S, MöbelMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Leibuk, IK
Leibuk, IKBuchhaltungsdienstleistungen für alle Arten von Geschäftsformen. Konsultationen zur Unternehmensgründung, Auswahl der am besten geeigneten Geschäftsform, Auswahl des Steuerregimes. Leibuk bietet umfassende Dienstleistungen an, die von der Entwicklung von Geschäftsplänen über Unternehmensgründungen, Buchhaltung und Wirtschaftsanalysen bis hin zu Unternehmen reichen.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ist eine Meisterin des Handwerks, die ihre Werke mit großem Erfolg in mehreren lettischen Bibliotheken ausgestellt hat. Die Lolita-Kollektion umfasst 250 gestrickte und gehäkelte Kakteen sowie verschiedene Meisterwerke. Für einen gemütlichen Genuss der Kunsthandwerkssammlung bietet der Ausstellungsinhaber an, im gemütlichen Sitzbereich warmen Tee und aromatischen Kaffee zu genießen. Alle Cactus Home-Produkte können erworben werden.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM produziert ab 1994 Trachten. Kinderwäsche, Tischdecken, Vorhänge, Kissen, Schaukelstühle, Hängematten. Verfügbare Einzelbestellungen.
Sanders, Gasthaus
Sanders, GasthausViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Mežvidi, Gasthaus
Mežvidi, GasthausMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri