KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Akvedukts, AS

Akvedukts, AS

Raiņa iela 56, Balvi, Balvu novads, Latvija, LV-4501
(+371) 28364833
 
AlleAngebotDie Karte
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPumpen, Ventile    Wasserpumpen Wasserversorgung und Kanalistaion       Bohrlochpumpen       Tauchpumpen    Kreiselpumpen    Wasserzirkulationpumpen    Heizungspumpen    Wasserpumpen für die Industrie    Abwasserpumpen    Pumpen für Dieselkraftstoff und Öl    Kraftstoffbetriebene Wasserpumpen    Manometer, Thermometer Wasserversorgung und Kanalistaion    Hydrophore und Ausdehnungsgefäße    Drucktanks, Hydrophortanks    Ausdehnungsgefäße    Tanks aus Polyethylen    Wasserkocher Ordnung der Heizung    Heizkessel       Kessel für Granalien       Gaskessel    Heizkörper    Verschlussbeschläge, Heizkörperanschlüsse    Fußbodenheizung    Handtüchertrockner Geräte zur Wasseraufbereitung    Wasserfilter Installation für sanitäre Anlagen Rohre Gießanlagen    Automatische Giessanlage    Bewässerungsschläuche    Brunnen Entwässerungssysteme für Wasser Abwasserbelüfter,Luftsauger
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 6396
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 141407


Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Otafs, glasereien
Otafs, glasereienOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Vestiena***, Hotel
Vestiena***, HotelViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Visi banneri