KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mazpipari, atpūtas komplekss

Mazpipari, atpūtas komplekss

Mazpipari, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 29667472
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Jauniešu kompānijas līdz 25 gadu vecumam neuzņemam (tas neattiecas uz kāzu svinībām)!!!

Svinību zāle (85m2), mazā zāle (34m2) , pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 16 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 14 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, gultasveļa, trauki, galdauti, galda svārki, virtuve, vāzes, ledusskapis, āra grills, mūzikas aparatūra, Wi-Fi, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.

Mūsu brīnišķīgie sadarbības partneri piedāvā: zāles dekorēšanu, krēslu pārvalkus, gardas maltītes, piepūšamās atrakcijas...

Piedāvāsim dzīvo mūziku un brīnišķīgi atraktīvus vakara vadītājus. 

GAUJA - 1km 500m!

Pie mums var nokļūt ar sabiedrisko transportu:

1. Rīga - Ādaži - Garkalne (nr. 6822) līdz pieturai - Garkalne (galapunkts)

2. Rīga - Vangaži (nr. 6826) līdz pieturai Remberģi

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser in Lettland mehr Details   Hotels und Unterkunft mehr Details      Divvietīga istabiņa Nr.1- ar divām atsevišķām gultām (Doppelzimmer)15 €       Divvietīga istabiņa Nr.2 - viena liela divvietīga gulta (Doppelzimmer)15 €       Divvietīga istabiņa Nr.3 - viena liela divvietīga gulta (Doppelzimmer)15 €       Četrvietīga istabiņa Nr.4 (Zimmer für 4 Personen)30 €       Zeltplätze    Bankettsäle mehr Details      Tischdecken10 - 25 €       Bankettservice35 - 120 € Plätze für Hochzeitsfeiern mehr Details   Kāzu svinību organizēšana590 €    Svinību organizēšana400 € Saunas mehr Details   Beheizte Wanne80 € Erholung in der Natur
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 34417
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 453178

Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Apšukrogs, Cafe
Apšukrogs, CafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC-Fräs- und Lasergravurunternehmen in Preili. Wir bieten eine breite Palette von Dienstleistungen an: Designentwicklung, Fräsen, Gravieren und Weiterverarbeitung. Wir produzieren verschiedene Holzprodukte: Bretter, Kleiderbügel, Kisten, Kerzenhalter, Uhren, dekorative Paneele, Medaillenhalter, saisonale und Hochzeits-Holzdekorationen usw. Zu verarbeitende Materialien: Sperrholz, Kiefer, Fichte, Eiche, Esche, MDF, geschäumte PVC-Platten, Kunststoff, organisches Glas, Monopolycarbonat, Schaum.
Fotostudijas.lv, Fotostudio
Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Vidzemes logi, Türen und Fenster
Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Mazo dzīvnieku klīnika, tierklinik
Mazo dzīvnieku klīnika, tierklinikPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Erebuni, Armenisch Restaurant
Erebuni, Armenisch Restaurant Restorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Visi banneri